Гройсман відправить до Львова своїх людей, щоб Садовий не забув про Грибовичі

16344369_1736258246689450_1698780874_n

Львівська міська рада має дати чіткі юридичні гарантії, щодо виконання своїх зобов’язань по рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Про це під час прес-конференції у Львові заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент ІА Дивись.info

«Дуже чіткі юридичні гарантії Львівської міськради щодо виконання усіх зобов’язань мають бути планом дій міського голови, міської ради, щоби знайти конструктивний діалог з мешканцями прилеглих сіл, щоби навести там порядок, щоб люди відчували, що ситуація нормалізувалась. Як прем’єр-міністр я готовий у міру своїх можливостей гарантувати виконання усіх базових позицій, які будуть домовлені між Львівською міськрадою і мешканцями сіл та сільськими радами. На наступному тижні я направлю сюди представників органів міністерств, які будуть необхідні, щоб попрацювати над цією проблемою», – заявив Володимир Гройсман.

Він також повідомив, що ДСНС може виділити техніку для протиаварійних робіт на сміттєзвалищі, але фінансувати роботи має Львівська мерія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: