МОЗ оголосив конкурс на посаду головного лікаря «Охматдиту»

Міністерство охорони здоров’я оголосило конкурс на посаду головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Про це інформує УНІАН.

Відкритий конкурс на посаду головного лікаря «Охматдиту» оголошено у зв’язку із закінченням терміну контракту з попереднім керівником – Юрієм Гладушем.

Серед обов’язкових кваліфікаційних вимог до кандидатів на посаду головного лікаря лікарні «Охматдиту»: повна вища освіта за спеціальністю «Медицина»; наявність сертифіката лікаря-спеціаліста; стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років; вільне володіння українською мовою. Також бажано, щоб кандидат володів англійською мовою.
«Претендент має подати заповнену автобіографію за зразком, що передбачає короткі відомості про найближчих родичів. Крім того, кандидат має заповнити заяву про відсутність конфлікту інтересів», - йдеться у повідомленні.
Також кандидат має подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік. На конкурс необхідно подати і пропозицію розвитку лікарні на 3 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: