Прикордонники затримали жінку за перевезення одягу (Фото)

news_20170129_132426_1485689066

Брендовий одяг відомих торгових марок на понад півмільйона гривень, який намагалася перемістити громадянка України, затримали учора ввечері співробітники Держприкордонслужби та ДФС в аеропорту «Бориспіль».

Брендовий одяг відомих торгових марок на понад півмільйона гривень, який намагалася перемістити громадянка України, затримали учора ввечері співробітники Держприкордонслужби та ДФС  в аеропорту «Бориспіль».

Повідомляє прес-служба ДПСУ.

Напередодні інформацію про незаконне переміщення товарів отримали співробітники оперативних підрозділів Держприкордонслужби та ініціювали спільно з представниками ДФС перевірку особистих речей українки. В ході огляду ручної поклажі та багажу у 29-річної жінки, яка прибула рейсом із Парижу та обрала «зелений коридор», оглядова група виявила товари відомих торгових марок, які вона не задекларувала.

news_20170129_132438_1485689078

В ході перевірочних заходів вищезазначена громадянка повідомила, що ці речі нібито отримала, як подарунки для неї та її рідних від свого хлопця, який постійно проживає у Франції.

Співробітниками митниці складено протокол про порушення митних правил та вилучено одяг. Попередня сума оцінки виявленого товару складає понад 580 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: