«Карпати» підсилили склад двома новими футболістами

IMG_7042(1)

Львівські «Карпати» поповнилися двома новими гравцями. Команду підсилили захисник Олексій Дитятьєв та нападник Віктор Хомченко.

Львівські «Карпати» поповнилися двома новими гравцями. Команду підсилили захисник Олексій Дитятьєв та нападник Віктор Хомченко.

Центральний захисник Олексій Дитятьєв підписав із львівськими «Карпатами» 3-річний контракт. Останній клубом оборонця була полтавська «Ворскла», у складі якої 28-річний захисник відіграв 40 ігор, у яких зумів чотири рази відмітитись у ворота суперника. Раніше, він виступав за донецький «Олімпік», «Кримтеплицю», «Буковину» та «Енергію» з Нової Каховки.

Вихованець херсонського футболу вважається одним із найсильніших центральних захисників українського чемпіонату. Окрім якісних дій в обороні, Олексій активно грає на атаку, зокрема під час стандартних положень.

У «Карпатах» Олексій Дитятьєв гратиме під 34 номером.

Transfer_Dytyayev

Також нападник Віктор Хомченко та ФК «Карпати» уклали контракт терміном на 5 років. Вихованець волинського футболу приєднався до «зелено-білих» на перших тренувальних зборах в Туреччині, де зумів переконати тренерський штаб та клубне керівництво.

На рівні Ліги Парі-Матч Віктор Хомченко дебютував на початку 2013 року, коли луцьку «Волинь» очолював Анатолій Дем’яненко. Загалом, на найвищому рівні нападник провів 26 поєдинків і забив 2 голи.

У «Карпатах» Віктор гратиме під 77 номером.

Transfer_Khomchenko

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: