Поліцейський 5 кілометрів біг босоніж по снігу за підозрюваним

a4d6039d58b9a265936bad595072efde

Поліцейський був у валянцях, бігти незручно, тому він їх скинув і побіг далі в шкарпетках.

Старший сержант групи реагування патрульної поліції Козелецького відділу поліції Михайло Кама затримав одного з двох раніше судимих зловмисників, які грабували порожні будинки, пробігши за ним 5 кілометрів босоніж по снігу.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі Чернігівської області.

Згідно з повідомленням, під час вечірнього рейду у одного з будинків поліцейський помітив двох підозрілих чоловіків. Коли патрульний підійшов до них, зловмисники почали тікати через засніжене поле.

«Поліцейський був у валянках, бігти незручно, тому він їх скинув і побіг далі в шкарпетках. Зловмисники явно не очікували, тому одного з них Михайло Кама відразу наздогнав», - сказано в повідомленні поліції.

У прес-службі відзначили, що затриманий зізнався у скоєних злочинах, а також розповів про своє спільника, який був затриманий пізніше.

Поліцейський розповів, що без роздумів кинувся за злодіями, бо має гарну фізичну підготовку, адже раніше служив у спецпідрозділі судової міліції Грифон.

За фактом обкрадання будинків відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) КК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: