Це їхня агонія, дай Боже, щоб передсмертна агонія, - Герой України Ігор Гордійчук про обстріли Авдіївки бойовиками

original

Бойовий командир, Герой України Ігор Гордійчук розповів, як варто врегулювати ситуацію в Авдіївці і чому там відбулося загострення.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Новое время.

«Це їхня агонія. Дай Боже, щоб остання передсмертна агонія, - говорить Ігор Гордійчук. - З нашого боку має бути комплексний підхід. Важливий політико-дипломатичний, економічний, правовий та інформаційний тиск. Є Мінські домовленості. Сподіваюся, будуть посилені санкції. Треба тримати оборону. Адже, звісно, є військова складова – те, що ми, військові повинні робити. Від цього нікуди не подінешся. Потрібно триматися, триматися і ще раз триматися».

Читайте також: Вночі зменшилась кількість обстрілів Авдіївки, - Жебрівський

«Вже час усім зрозуміти, що наша армія зараз зовсім інша, - додав Ігор Гордійчук. - Те, що було в 2014-му, коли їм в Криму легко все вдалося, зовсім не те, що ми маємо сьогодні. Навіть, якщо вони на метр-два просунуться, наша реакція буде цілком адекватною і однозначно буде на нашу користь. Просто має бути співвідношення ціни та якості. Щоб ми не зазнавали втрат. Ми, на відміну від імперії зла, втрачаємо найкращих наших синів. Знаєте, зараз найголовніше, що морально-психологічна перевага на нашому боці. Ми стали набагато сильнішими духом, свідомістю, інтелектом, розумом. Ми – згуртовані. Набагато більше людей усвідомлює відповідальність за доручену ділянку, в тому числі, і тут, у тилу».

Повне інтерв'ю читайте тут.

Читайте також: Ситуація в Авдіївці загострилась (оновлюється)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: