Відтепер дітей мікрорайону Левандівка обслуговуватимуть у 3-тій міській поліклініці

14825607_1231010920271323_498668528_n-631x420

Відтепер маленьких пацієнтів мікрорайону Левандівка обслуговуватимуть у дитячому поліклінічному відділенні 3-ї міської поліклініки, що на вул. Повітряній, 99 (колишня Дорожня поліклініка). Його створили, бо Львівська клінічна лікарня на залізничному транспорті припинила надавати медичну допомогу дітям цього мікрорайону.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Як розповіли в міському управлінні охорони здоров’я, дитяче відділення у 3-тій міській поліклініці запрацювало з 1 лютого. Для нього виділено окреме приміщення і проведено усі необхідні ремонтні роботи.

За словами завідувача новоствореного дитячого відділення Тетяни Васильєвої, у поліклініці створено всі умови для повноцінного функціонування відділення та надання допомоги дитячому населенню. Зокрема, всі лікарі-педіатри, які раніше працювали в дитячій поліклініці Львівської залізниці, тепер працюють в дитячому відділенні 3-ї міської поліклініки. Також всі лікарі відділення працюють на тих же дільницях, на яких вони працювали в дитячій поліклініці Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті.

Нагадаємо, що ініціатива перенести лікарню спочатку зустріла несхвалення з боку батьків. У місті також відбувся «страйк мам».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: