Вирівнювати схили Грибовицького сміттєзвалища потрібно сміттям, – Бабак

BB6A13151

Вирівнювати схили Грибовицького сміттєзвалища потрібно сміттям. Про це під час прес-конференції заявив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, передає ІА Дивись.info.

Вирівнювати схили Грибовицького сміттєзвалища потрібно сміттям. Про це під час прес-конференції заявив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, передає ІА Дивись.info.

«Там висять схили. Перше завдання не допустити розширення обвалу полігону. Для цього треба зробити купол. Оце виположення, вирівняння, його треба робити сміттям. Тому що не може бути різнорідний ґрунт, так проектом, ДБН передбачено», - заявив Сергій Бабак.

За його словами, протиаварійні роботи може зробити підрядна організація з якою міська рада заключить договір, однак наразі Малехівська сільрада не відвела для цього ділянку. Інший варіант – оголошується надзвичайна ситуація і тоді ці роботи виконуватиме ДСНС.

Нагадаємо, вчора перше засідання провела науково-експертна група під головуванням Ігоря Юхновського. Запропоновану облдержадміністрація ділянку для сміттєзвалища визнали непридатною, натомість знову заговорили про Грибовичі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: