Садовий хоче виставити нас психічно неврівноваженими, – активістка з Малехова

Мешканці прилеглих до Грибовицького сміттєзвалища сіл виступають за початок протиаварійних заходів на полігоні, але хочуть бачити проекти робіт.

Про це у коментарі журналістам заявила мешканка Малехова Галина Денько, передає ІА Дивись.info.

«Ми завжди і на все погоджувалися. Просто пан Садовий зайняв весь медіапростір забиває його всякою чухньою, що ми психічно неврівноважені і не даємо підступу до сміттєзвалища. Ми півроку говоримо – будь ласка очищайте інфільтрат, але перед тим просимо показати нам проект. Покажіть проект підсилення дамби – нам його ніхто не показує. Просто на розмову з громадою ніхто йти не збирається, і ми сьогодні сказали віце-прем’єру, щоб не тратив часу на міську раду, бо це розмова глухого з німим», - заявила Галина Денько.

За словами Галини Денько, досі незрозуміло, як буде відбуватися очистка і відкачка  інфільтрату.

«Та станція, яка була, поки що буде працювати, є проект Політехніки, очищати і скидати в очисні споруди. Як буде відкачувати Водоканал чіткої відповіді немає. Сказали, що це може бути, але невідомо чи точно так буде. На установку, яку ми пропонуємо, європейську, як є у Польщі, вони Садовий не погоджується, він її ніколи не купить», - заявила активістка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: