Валерій Середа пояснив, чому так багато людей хочуть служити в поліції

Підвищення зарплатні, престижу служби і матеріального забезпечення вплинуло на те, що є так багато охочих служити у поліції.

Про це під час брифінгу сказав начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Валерій Середа.

16468753_1739201829728425_1347967860_n

«Є декілька факторів, які на це вплинули. Зокрема збільшення заробітної плати, про яке ми говорили і анонсували перед оголошенням конкурсу. Скажімо, тих самих 9-10 тисяч – не скажеш, що дуже багато, але вже й не мало. Я все-таки думаю, що десь піднімається престиж роботи у правоохоронних органах. Люди бачать якісь зміни. Спілкуються з правоохоронцями», – сказав Валерій Середа.

На його думку, зараз навіть змінилося відношення до підлеглих. Крім того, покращилося матеріальне забезпечення.

«Усе це в комплексі, очевидно, приваблює. Бо, як бачимо, основний контингент кандидатів – це молоді люди – від 20 до 30 років. Бо якби більшість були люди старші, то їхньою головною мотивацією було б потрапити на роботу і мати якусь заробітну плату. А в молодих є внутрішня мотивація. А для нас головне створити такі умови, щоб ці молоді люди не розчарувалися», – сказав начальник ГУ Нацполіції Львівщини.

Нагадаємо, 1116 людей подали електронні анкети для конкурсу на службу в поліції. З них 558 перейшли до другого етапу – складання тестів.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: