З Авдіївки евакуювали 200 людей (фото)

IMG_4338

Учора, о 21.05, був обстріляний район загальноосвітньої школи №2 та стадіон «Хімік» м. Авдіївка, де розгорнуто пункт життєзабезпечення ГУ ДСНС у Донецькій області.

Про це повідомили в ДСНС.

Під обстріл потрапив автомобіль ГУ ДСНС у Донецькій області, внаслідок чого начальник 15-ДПРЗ м. Авдіївка підполковник служби цивільного захисту Тритейкін Дмитро отримав осколкове поранення в живіт. Він був доставлений до Авдіївської міської лікарні, прооперований та перевезений до реанімаційного відділення військового шпиталю у м. Покровськ.

Водій аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Донецькій області Горбань Сергій загинув.

Станом на 7 год. 3 лютого з м. Авдіївка евакуйовано 200 осіб (з них 95 дітей).

Функціонує 1 пункт життєзабезпечення (7 наметів ДСНС, 1 благодійної організації), 3 стаціонарних пункти обігріву, до яких звернулось понад 8 тис. 100 осіб, забезпечено харчування 3 польовими кухнями. Температура повітря навколишнього середовища становить 7 градусів морозу.

Організовано роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, взаємодію служб. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

Організовано цілодобову роботу гарячої лінії за номером 101, а також визначені контактні телефони Штабу з ліквідації надзвичайної ситуацій (095-215-10-03 та 062-36-315-44).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: