Порошенко із Трампом обговорили ситуацію на Донбасі

Президент України Петро Порошенко та президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп під час телефонної розмови обговорили ситуацію на Донбасі та зміцнення партнерства.

Про це інформує УНІАН.

Порошенко привітав свого колегу з інавгурацією на посаді глави США та висловився за активізацію діалогу на всіх рівнях з новою американською Адміністрацією.
Співрозмовники також обговорили питання зміцнення стратегічного партнерства між Україною та США.Порошенко привітав свого колегу з інавгурацією на посаді глави США та висловився за активізацію діалогу на всіх рівнях з новою американською Адміністрацією.
Співрозмовники також обговорили питання зміцнення стратегічного партнерства між Україною та США.

«Особливу увагу було приділено врегулюванню ситуації на Донбасі та досягненню миру політико-дипломатичним шляхом. Сторони висловили глибоку стурбованість через ескалацію напруженості та погіршення гуманітарної ситуації, передусім у районі Авдіївки. Лідери країн наголосили на нагальній необхідності встановлення режиму повного припинення вогню», - йдеться у повідомленні.
Президент подякував главі Білого дому за тверду підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.
Крім цього, Порошенко висловився за активізацію економічних і ділових зв’язків, що сприятиме створенню нових робочих місць і зростанню добробуту громадян обох країн.

Читайте також: Тимошенко зустрілася з Дональдом Трампом

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: