Експерти запустили проект з інформування регіональних ЗМІ про реформи в Україні

Експерти аналітичної платформи VoxUkraine спільно з Центром економічної стратегії та громадською організацією «Реанімаційний пакет реформ» (РПР) запустили проект VoxConnector, який спрямований на забезпечення доступу регіональних ЗМІ та їх аудиторії до об`єктивної оцінки реформ в Україні провідними експертами.

Про це інформує УНІАН.

Про це повідомив головний редактор VoxUkraine Борис Давиденко на прес-конференції.
«Для того щоб реформи в Україні сприймалися і не було відкочування назад, їх результати повинні донести населенню провідні і незаангажовані експерти. Тоді виникла ідея VoxConnector, спрямована на з`єднання експертизи, зосередженої в Києві, з регіональними ЗМІ, які пишуть для широкої громадськості, для своїх читачів», - сказав він.

Присутній на прес-конференції менеджер VoxConnector Кирило Єсін зазначив, що незабаром планується публічне обговорення проекту, оскільки сама ідея є новою для України. Зокрема, експертами буде розглянуто контент майбутнього проекту, а також будуть відібрані регіональні ЗМІ, яким надаватиметься інформація.

«За тиждень ми отримали 65 заявок від локальних медіа, плануємо вийти на 200. Критерієм відбору ЗМІ є аналіз збалансованих показників: яку аудиторію вони охоплюють, яку ініціативу вони проявлятимуть...», - наголосив менеджер VoxConnector.

У свою чергу, редактор VoxConnector Галина Калачова додала, що основне завдання проекту полягає в тому, щоб регулярно робити моніторинг поточних подій щодо реалізації економічних реформ і подавати доступною мовою через локальні ЗМІ інформацію пересічним українцям.

«Необхідно зрозумілою мовою пояснити та надати інформацію регіональним ЗМІ у вигляді коротких коментарів, авторських колонок, відеозаписів експертних коментарів та інфографіки. Щодня формуватиметься пакет цієї інформації і відправлятиметься друкованим та онлайн-ЗМІ», - зазначила вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: