На Львівщині започаткували 24 нових фестивалі

umf-ultra-music-festival
Фото ілюстративне

Минулого року у Львівській області провели 24 нових фестивалі. Про це повідомила директор Департаменту з питань культури, національностей та релігій ОДА Христина Береговська.

Минулого року у Львівській області провели 24 нових фестивалі. Про це повідомила директор Департаменту з питань культури, національностей та релігій ОДА Христина Береговська, передає кореспондент ІА Дивись.info

Понад півсотні фестивалів провели на території Львівської області у 2016 році. З них — 24 нових, заявила директор Департаменту з питань культури, національностей та релігій ОДА Христина Береговська, повідомляє ІА Дивись.info.

Серед започаткованих у 2016, зокрема, такі: молодіжний фестиваль «MUZART» у Бориславі, «ЕКО-ФЕСТ» у Сокалі, еко-фестиваль «Біля витоків Дністра» у селі Вовче, фестиваль яворівської іграшки та інші.

Читайте також: У Львові створять фільм про 21 місцевого митця

За словами посадовиці, найбільше фестивалів відбулося влітку.

«Кожен захід ми хотіли зробити візитною карткою відповідного району. Загалом туристи та мешканці області мали можливість взяти участь у історико-патріотичних, мистецьких, екологічних, кулінарних та літературно-музичних фестах», — підкреслила Христина Береговська.

Нагадаємо, у 2017 році музейні експонати Львівщини планують оснастити QR-кодами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: