Ми не відмовляємося від земельної ділянки у Яворівському районі, — Синютка про будівництво сміттєпереробного заводу

IMG_2517
Олег Синютка, голова Львівської облдержадміністрації

Львівська облдержадміністрація не відмовляється від земельної ділянки у Яворівському районі, на якій планували будувати сміттєпереробний завод. Про це під час брифінгу, 9 лютого, повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, повідомляє ІА Дивись.info.

Львівська облдержадміністрація не відмовляється від земельної ділянки у Яворівському районі, на якій планували будувати сміттєпереробний завод.

Про це під час брифінгу, 9 лютого, повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, повідомляє  ІА Дивись.info.

«Ми не відмовляємося від земельної ділянки у Яворівському районі, тому що навіть під час звітної доповіді голови районної адміністрації у розумінні мешканців дуже чітко прозвучало, що недопустимо будівництво ще одного полігону твердих побутових відходів, який люди називають другими Грибовичами, — каже Олег Синютка. — Але, з іншого боку, є чітке розуміння, що нам треба переробляти відходи і ми не можемо жити в рамках 18 чи 19 століття, розкидаючи чи складуючи їх».

Читайте також: «Львів без Садового»: під ратушею зібрався мітинг (фото)

Як зазначив Олег Синютка, відповідно до доручення прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана і розпорядження голови ОДА, цю ділянку передали Львівському комунальному підприємству «Збиранка».

Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що сьогодні на сесії міської ради буде прийнята ухвала про прийняття цієї земельної ділянки у комунальну власність.

Нагадаємо, п’ять компаній зголосилися збудувати сміттєпереробний завод на Львівщині і подали 6 пропозицій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: