П'ять компаній хочуть збудувати сміттєпереробний завод на Львівщині

16709651_585728224952099_285131482_o

На Львівщині 5 компаній зголосилися збудувати сміттєпереробний завод і подали 6 пропозицій.

Про це сьогодні, 9 лютого, під час брифінгу повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Серед компаній, за словами Олега Синютки, є представники України, Польщі та Чехії. Зокрема, на конкурс подалися такі фірми: Інвестиційна екологічна компанія «ІЕ», ПП «Гігаджоуль», компанія «Glass World Technology», компанія «Waste management systems» і компанія «International Trade».

«Одна компанія, приватне підприємство «Гігаджоуль», подала дві пропозиції, тому від п’яти компаній маємо 6 пропозицій», – сказав Олег Синютка.

Дві пропозиції стосуються Дрогобицького району, чотири – Миколаївського.

Як зазначив голова облдержадміністрації, сьогодні розпочинається другий етап розгляду конкурсних пропозицій. 15 лютого комісія, яка затверджена розпорядженням голови ЛОДА, відкриє тендерні пропозиції і, відповідно, комісія оцінить ті, які подані на конкурс.

Читайте також: Синютка знайшов місце для сміттєспалювального заводу… у Львові

«Таким чином, ми перейдемо до другого етапу, де запропонуємо компаніям, які подали свої пропозиції, можливо, уточнити, подати економіко-технічну документацію тощо тих пропозицій, які вони до сьогодні подали в запечатаних конвертах, — пояснив Олег Синютка. На травень ми матимемо розуміння: яка компанія, за якою технологією і де будуватиме завод».

Нагадаємо, 10 грудня 2016 року Львівська облдержадміністрація оголосила конкурс на будівництво заводу по утилізації твердих побутових відходів на трьох земельних ділянках, які розташовані в Яворівському, Дрогобицькому і Миколаївському районі.

Заявки приймалися до 7 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: