Синютка обіцяє громадські слухання перед будівництвом сміттєпереробного заводу

maxresdefault
Фото ілюстративне

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка пообіцяв провести громадські слухання перед будівництвом сміттєпереробного заводу з громадою тої місцевості, де він базуватиметься.

Про це посадовець заявив під час брифінгу, 9 лютого, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Олег Синютка планує провести громадські слухання з мешканцями тієї місцевості, де буде розташовуватися сміттєпереробний завод.

«Коли ми відкриємо тендерну документацію, побачимо той процес і можливості, які пропонує компанія. Після цього ми зможемо уточнити, який саме об’єкт пропонують будувати. І коли ми це зрозуміємо, ми підемо до людей і матимемо громадські слухання. Я думаю, що без присутності голови ОДА такі там не обійдеться», — каже Олег Синютка.

Читайте також: Ми не відмовляємося від земельної ділянки у Яворівському районі, — Синютка про будівництво сміттєпереробного заводу

За його словами, подібне обговорення вже провели раніше з мешканцями Яворівського району, коли ситуація довкола тамтешньої ділянки загострилася. На думку чиновника, тоді влада і громада досягли порозуміння.

«Люди розуміють, що не можна робити ще одне сміттєзвалище, люди розуміють, що без переробки твердих побутових відходів ми не обійдемося, а третє — люди хочуть, щоби такі процеси відбувалися за їх участі і без будь-якої шкоди для них чи для того середовища, де вони проживають», — додав голова ЛОДА.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, які п’ять компаній подали свої пропозиції на конкурс по будівництву сміттєпереробного заводу у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: