Ізраїльський нейрохірург презентуватиме у Львові досвід комплексного лікування пухлин головного мозку

1404063530_rezultat-mrt-mozga-golovy

17-18 лютого у Львові відбудеться українсько-ізраїльська конференція з нейрохірургії за участю нейрохірурга, професора Цві Рама.

Під час конференції презентуватимуть досвід комплексного лікування пухлин головного мозку у стані збереження свідомості пацієнта та підпишуть Меморандум про подальшу співпрацю Львова з Першим медичним центром Тель-Авіва.

Зокрема, під час візиту один з визнаних світових авторитетів у галузі нейрохірургії, завідувач нейрохірургічним відділенням ізраїльської клініки Іхілов, професор Цві Рам огляне клінічну базу міської лікарні швидкої медичної допомоги та познайомиться з провідними нейрохірургами Львова.  Також – безкоштовно проконсультує попередньо відібраних пацієнтів з найскладнішими або спірними випадками.

Опісля, під час конференції, професор розкаже українським нейрохірургам, ендокринологам, невропатологам, рентгенологам та онкологам про діагностику та лікування пухлин головного мозку і їх видалення у стані збереження свідомості пацієнта.

Передаватиме досвід лікування професор спільно зі своїми колегами – Романом Гольдманом, керівником департаменту лікування іноземних пацієнтів Першого медичного центру Тель-Авіва та Юрієм Раньковим, медичним директором департаменту  лікування іноземних пацієнтів Першого медичного центру Тель-Авіва.

Окрім того, у межах візиту буде підписано Меморандум про подальшу співпрацю міста з клінікою Іхілов, завдяки чому ізраїльські та львівські лікарі обмінюватимуться досвідом та світовими техніками оперування.

Одним із організаторів конференції у Львові є міжнародна Асоціація МЕДЕС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: