11 грудня 2012 року відійшла у вічність Вітні Г'юстон

306247
фото: 24tv.ua

Вітні Г'юстон — це американська поп-співачка, що співала також у стилях R&B та ґоспел. Одна з найуспішніших співачок світу і ймовірно, разом із Майклом Джексоном, — серед чорношкірих музикантів: кількість проданих нею записів оцінюють у 170 мільйонів примірників.

Вітні  Г'юстон  — це американська поп-співачка, що співала також у стилях R&B та ґоспел. Одна з найуспішніших співачок світу і ймовірно, разом із Майклом Джексоном, — серед чорношкірих музикантів: кількість проданих нею записів оцінюють у 170 мільйонів примірників.

Як зазначає Вікіпедія, співачка є власницею 400 з гаком різних музичних премій і нагород. Найзнаменитіший з синглів, композиція «I Will Always Love You», за рішенням експертів телеканалу VH1, удостоєна восьмого рядка в рейтингу «100 найкращих пісень за останні 25 років» і першого рядка в числі ста найбільших любовних пісень усіх тисячоліть.

На жаль, 11 лютого 2012 року офіційний прес-секретар співачки Крістін Фостер підтвердила, що Г'юстон померла у віці 48 років. Тіло співачки виявив її охоронець у готелі «Beverly Hilton Hotel» в Беверлі-Гіллз. Невдовзі повідомили, що Вітні Г'юстон захлинулася водою у своїй ванній кімнаті. Це офіційно підтвердили патологоанатоми. Припускають, що Вітні перед смертю вживала алкоголь та антидепресанти, що й викликало швидке запаморочення в голові. Втім, ні для кого не секрет: протягом останніх років співачка страждала на сильну алкогольну та наркотичну залежність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: