В Америці вимагають розслідувати розмову з послом РФ

CttRqCZjxGM
фото: politolog.net

Низка конгресмені від Демократичної партії США вимагаються провести розслідування дій радника Майкла Флінна з питань безпеки Трампа, якийговорив з послом РФ Сергієм Кисляком про санкції ще до вступу на посаду, пише Європейська правда з посиланням на Washington Post.

Низка конгресмені від Демократичної партії США вимагаються провести розслідування дій радника Майкла Флінна з питань безпеки Трампа, якийговорив з послом РФ Сергієм Кисляком про санкції ще до вступу на посаду, пише Європейська правда з посиланням на Washington Post.

«Високопоставлені демократи в Конгресі США закликали ретельно розслідувати контакти Флінна з послом РФ Сергієм Кисляком до моменту вступу на посаду нової адміністрації Трампа у контексті розслідування втручання Росії у вибори в 2016 році», – відзначає видання.

Високопоставлений демократ Адам Шифф , член Комітету Конгресу з питань розвідувальної діяльності, вже заявив, якщо звинувачення будуть доведені, Флінн повинен буде піти у відставку.

«Якщо нинішній радник з національної безпеки вчинив дії, які шкодять інтересам національної безпеки США, він не має права займати цю посаду», – сказав Шифф сказав в інтерв'ю виданню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: