Готуємось до Дня Закоханих - варіанти подарунків

One Label, Red Hearts, Happy Valentines Day, Macro
Label With Red Textile Hearts On Wooden Gray Background. English Text Happy Valentines Day. Retro Or Vintage Style. Macro Or Close Up Of One Label

Наближається одне з найочікуваніших і найприємніших свят року – День всіх закоханих, а значить, саме час обирати подарунок для коханої людини.

НВ STYLE пропонує власну добірку цікавих і романтичних подарунків на 14 лютого для чоловіків і для жінок.

Що подарувати чоловіку на 14 лютого

Враження. Якщо ви не знаєте, що подарувати хлопцеві на 14 лютого, подаруйте йому враження. Сьогодні в якості подарунка дуже популярні сертифікати на політ на літаку, стрибок з парашутом, картинг, катання на квадроциклі, роуп-джампінг, політ на повітряній кулі, студійний запис пісні, романтичну вечерю або спа-процедури на двох і багато інших активностей. Такий подарунок на День закоханих точно запам'ятається надовго.

Техніка. Який чоловік не любить цікаві технічні новинки? Якщо ви не знаєте про вподобання вашого коханого, можете запитати про це прямо. А якщо хочете зробити сюрприз, можна запитати про це у його друзів або довіритися власній інтуїції. Як варіант, подарунком на 14 лютого може стати портативний зарядний пристрій, квадрокоптер, екшн-камера, окуляри віртуальної реальності, фітнес-браслет, круті навушники і багато іншого.

Смачний подарунок. Так само, як до техніки, мало хто з чоловіків байдужий до їжі. День Святого Валентина – чудовий привід увімкнути кулінарну фантазію і побалувати чоловіка його улюбленими стравами. Якщо самі готувати ви не хочете, можете забронювати столик в ресторані або замовити страви додому. Не забудьте про солодощі – багато кондитерських магазинів 14 лютого пропонують масу десертів у формі сердечок, а також можуть приготувати ласощі з урахуванням ваших побажань.

Квиток на концерт, у кіно або театр. На валентинів день чоловікові можна подарувати квиток на концерт улюбленого гурту, на цікавий спектакль, фільм або гру улюбленої спортивної команди. Згадайте, чим цікавиться ваш коханий, і займіться пошуком подій, які він би із задоволенням відвідав.

Аромат. На День закоханих чоловікові можна подарувати флакон парфумів. Це універсальний подарунок на будь-яке свято, доречний він буде і 14 лютого. Ви можете подарувати як улюблений аромат вашого партнера, так і поекспериментувати, придбавши новий цікавий парфум.

Що подарувати жінці на 14 лютого

Враження. Так само, як і чоловіків, жінок можна приємно здивувати сертифікатом на враження. Це можуть бути різні процедури в салоні краси або спа-салоні, фіш-пілінг, танцювальний майстер-клас (наприклад, урок танго для вас двох), урок з декупажу або малювання, фотосесія і так далі. Якщо дозволяє час і бюджет, відмінні враження та незабутні емоції на День Всіх Закоханих жінка отримає від спільної романтичної подорожі.

Прикраси. Ювелірні прикраси – це не тільки красивий, але й приємний подарунок на 14 лютого. Такий подарунок свідчить про кохання, повагу і турботу з боку чоловіка. На день закоханих жінці можна подарувати сережки, кулон, ланцюжок або каблучку.

Нижня білизна. На День Святого Валентина можна порадувати жінку вишуканою нижньою білизною. Підійдіть до вибору комплекту білизни з усією серйозністю, враховуйте розмір та уподобання жінки в кольорі одягу. Якщо з розміром бюстгальтера і трусиків ви боїтеся помилитися, подаруйте пеньюар, шовковий халатик або панчохи.

Косметика. Косметика – це безпрограшний подарунок на 14 лютого. Це може бути набір для догляду за тілом, красива губна помада, піна для ванни, ароматичні свічки, мило у формі сердечка, парфуми та багато іншого. Такий подарунок говорить про те, що чоловік бачить і цінує жіночу красу.

Картина або фотографія. Якщо жінка захоплюється мистецтвом, на День Святого Валентина їй можна подарувати гарну картину або велику стильну фотографію. Такий подарунок не залишиться непоміченим і прикрасить інтер'єр будинку. На картині або фотознімку можете бути зображені ви вдвох. У такому випадку подарунок буде ще більш оригінальним і незабутнім.

Не забудьте подарувати своїй коханій жінці квіти (якщо вона, звичайно, любить їх). Також можна дарувати дівчатам різні солодощі і милі валентинки. На день закоханих можна зробити валентинку своїми руками: таку листівку ваша обраниця дуже високо оцінить і буде дбайливо зберігати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: