Грабіжник і ґвалтівник, втікаючи від патрульних, вистрибнув з четвертого поверху (фото)

16729305_1655080114793754_9109784386574493073_n

Патрульні затримали за гарячими слідами чоловіка, який вчинив розбійне пограбування і зґвалтування.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

О 4 годині ранку патрульні отримали виклик від чоловіка, який повідомив, що невідомий проник в його квартиру на вулиці Котлярській і напав на дружину. Патрульні негайно прибули на місце події, їх зустрів заявник, який розповів, що жінка перебуває в готелі поруч, а зловмисник, ймовірно, – у квартирі. Для потерпілої викликали швидку допомогу.

Невідома особа проникла до квартири близько 2 години ночі, вважаючи, що там нікого не має. У цей момент там була жінка. Зловмисник напав на неї, боротьба тривала дві години, за цей час, окрім тілесних ушкоджень, невідомий зґвалтував її. Після усього заподіяного чоловік забрав цінні речі в квартирі. У момент, коли невідомий вийшов у іншу кімнату, жінці вдалося втекти і сповістити чоловіка, який викликав патрульних.

В квартирі інспектори нікого не застали, однак почули, що хтось забіг на горище. Патрульні одразу забігли туди і помітили відкриту кватирку. Відчинивши вікно, побачили, що за підвіконня тримався невідомий чоловік і ногами стояв на карнизі. Особа не відреагувала на вимогу поліцейських повернутися в приміщення. Раптом чоловік стрибнув з 4 поверху. На землі зловмисник звівся на ноги і почав втікати у сусіднє подвір‘я. Інспектори, які приїхали для підсилення, побігли за ним. Там інспектори у закинутому сміттям приміщенні і знайшли чоловіка, який вдавав, що спить. На місце викликали швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу.

30-річний мешканець міста Соснівка отримав численні переломи, його госпіталізували у 8-клінічну лікарню міста Львов і зараз він перебуває під конвоєм. В квартирі потерпілих знайшли військовий квиток затриманого, який той загубив там. Зловмисник судимий за зґвалтування вагітної жінки у 2009 році. Тоді він проник в квартиру на другому поверсі через балкон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: