Львівська облрада просить в уряду більше грошей на перинатальний центр

148708279858a3152ed9d71

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Кабміну щодо до фінансування реконструкції Львівського обласного перинатального центру.

Про це повідомляє ІА Дивись.info.

«Унаслідок неймовірного затягування робіт з реконструкції виникло соціальне напруження серед працівників. Уже третій рік поспіль 454 медики та їхні родини залишаються практично без засобів до існування», - йдеться у зверненні.

Відтак депутати просять вжити заходів щодо якнайшвидшого до фінансування в повному обсязі завершення у 2017 році реконструкції перинатального центру.

 Довідка:

Львівський обласний клінічний перинатальний центр – найпотужніший медичний заклад охорони материнства і дитинства Львівщини. З вересня 2013 року його закрили на реконструкцію.

Щорічно у ЛОКПЦ надавалась медична допомога більше 8 000 пацієнтів: близько 4000 пологів і 4800 оперативних втручань. Роботу основного медичного закладу охорони здоров'я матері та дитини у Львівській області забезпечували 437 висококваліфікованих медичних працівників, з яких близько 60% – лікарі вищої кваліфікаційної категорії. У лікарні функціонувало  8 відділень, де налічувалось 255 ліжко-місць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: