Головам ОДА доручили скласти графіки зменшення споживання світла в пікові години

71_main_new.1486988679

Кабінет міністрів завтра доручить головам обласних держадміністрацій розробити плани-графіки зменшення споживання електроенергії в пікові години.

Про це заявив віце-прем'єр Геннадій Зубко під час засідання Уряду, передає Еспресо.TV.

«Завтра ми дамо доручення головам ОДА разом з обленерго, з промисловими підприємствами розробити план-графік споживання для того, щоб зменшити споживання саме в пікові години навантаження», - зазначив Зубко.

За його словами, згідно з протоколом засідання Антикризового енергетичного штабу, найбільші промислові області, такі як Дніпропетровська, Київська, Полтавська, Сумська, Харківська та Чернігівська, вже провели засідання штабів із надзвичайних техногенних ситуація для того, щоб ще раз переглянути плани-графіки, погодинні графіки навантаження і ще раз подивитися на генеруючі потужності, які є в цих областях.

«Це не стосується лише промислових регіонів, це стосується всіх областей, які сьогодні споживають електроенергію. Тому завтра будуть надані відповідні рекомендації, яким чином переглянути режими і яким чином забезпечити зменшення споживання саме в пікові години навантаження», - підсумував віце-прем'єр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: