Сьогодні відкриють конкурсні пропозиції на будівництво сміттєпереробного заводу

571cce7ae8066-24328-1u

Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

«У середу, 15 лютого, відбудеться відкриття пропозицій щодо відбору учасників конкурсу на будівництво сміттєпереробного заводу у Львівській області Початок о 12:00 год у Львівській ОДА: вул. Винниченка, 18, кабінет 257», - йдеться у повідомленні.

Раніше голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка пообіцяв провести громадські слухання перед будівництвом сміттєпереробного заводу з громадою тої місцевості, де він базуватиметься. Олег Синютка планує провести громадські слухання з мешканцями тієї місцевості, де буде розташовуватися сміттєпереробний завод.

«Коли ми відкриємо тендерну документацію, побачимо той процес і можливості, які пропонує компанія. Після цього ми зможемо уточнити, який саме об’єкт пропонують будувати. І коли ми це зрозуміємо, ми підемо до людей і матимемо громадські слухання. Я думаю, що без присутності голови ОДА такі там не обійдеться», — каже Олег Синютка.

Читайте також: Ми не відмовляємося від земельної ділянки у Яворівському районі, — Синютка про будівництво сміттєпереробного заводу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: