Стало відомо, хто претендує на посаду директора львівської опери

Teatr-zimnij

На посаду керівника Львівського театру опери та балети ім. Соломії Крушельницької є сім кандидатів: Роман Ковальчук, Олег Петрик, Орест Щудло, Євген Лавренчук, Олег Федик, Василь Вовкун, Олександр Драган.

На посаду керівника Львівського театру опери та балети ім. Соломії Крушельницької є сім кандидатів: Роман Ковальчук, Олег Петрик, Орест Щудло, Євген Лавренчук, Олег Федик, Василь Вовкун, Олександр Драган, передає ZAXID.NET

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів (до 20.02.2017) можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатури на електронну пошту [email protected] (з позначкою «пропозиції та зауваження»), які будуть передані конкурсній комісії з конкурсного добору на посаду генерального директора-художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Нагадаємо, що діючий директор театру Тадей Едер іде на пенсію. Про це він розповів у коментарі ІА Дивись.info

«Конкурс був оголошений справедливо. Я все життя був на контракті, з 1972 року, віддав театру багато років тепер термін мого контракту завершився і я йду на пенсію, на відпочинок. Тому міністерство оголошує конкурс на заміщення вакантної посади», – розповів Тадей Едер.

Він також сказав, що не буде приймати участь у конкурсі. «Я вже буду приймати участь у тому, що йду в пенсійний фонд», – додав Тадей Едер.

Нагадаємо, що Тадей Едер директор Львівського національного академічного театру опери та балету від 1998 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: