У ЛОР будуть радитись щодо фінансування реконструкції перинатального центру

148708279858a3152ed9d71

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

«Сьогодні, 15 лютого, у Львівській обласній раді відбудеться нарада щодо питання співфінансування з обласного бюджету реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру, - йдеться у повідомленні. - Нараду проведе голова обласної ради Олександр Ганущин за участі представників профільних комісій, департаменту охорони здоров’я ЛОДА, трудового колективу, депутатів. Місце проведення: каб. 301 (Винниченка, 18). Час: 14.00».

Водночас, як ми писали раніше, вчора депутати Львівської обласної ради звернулися до Кабміну щодо до фінансування реконструкції Львівського обласного перинатального центру.

«Унаслідок неймовірного затягування робіт з реконструкції виникло соціальне напруження серед працівників. Уже третій рік поспіль 454 медики та їхні родини залишаються практично без засобів до існування», – йдеться у зверненні.

Відтак депутати просять вжити заходів щодо якнайшвидшого до фінансування в повному обсязі завершення у 2017 році реконструкції перинатального центру.

Довідка:

Львівський обласний клінічний перинатальний центр – найпотужніший медичний заклад охорони материнства і дитинства Львівщини. З вересня 2013 року його закрили на реконструкцію.

Щорічно у ЛОКПЦ надавалась медична допомога більше 8 000 пацієнтів: близько 4000 пологів і 4800 оперативних втручань. Роботу основного медичного закладу охорони здоров’я матері та дитини у Львівській області забезпечували 437 висококваліфікованих медичних працівників, з яких близько 60% – лікарі вищої кваліфікаційної категорії. У лікарні функціонувало  8 відділень, де налічувалось 255 ліжко-місць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: