У Самборі трьох дівчаток-підлітків спіймали на курінні марихуани

PM594image004

У Самбірський відділ поліції увечері 14 лютого надійшло повідомлення про те, що в одному з помешкань багатоквартирного будинку хтось галасує, створюючи незручності сусідам.

У Самбірський відділ поліції увечері 14 лютого надійшло повідомлення про те, що в одному з помешкань багатоквартирного будинку хтось  галасує, створюючи незручності сусідам.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Виїхавши на місце події, група реагування патрульної поліції виявила в квартирі трьох дівчат віком 12, 14 та 16 років. Правоохоронці встановили, що квартиру винаймає старша з них, яка навчається у коледжі.

Під час огляду помешкання, поліцейські виявили на столі в кімнаті саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів, а також пакет з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану.

У присутності понятих речовину правоохоронці вилучили та відправили на експертизу.

За фактом відкрите кримінальне провадження ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Батьки дівчат будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за невиконання своїх обов’язків щодо виховання дітей (ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: