Ексклюзивні годинники - для модних людей

Бути не просто модним, а ексклюзивним, хочеться кожному, хто прагне до гармонії стилю. Створити свій неповторний образ успішної людини досить легко: для цього достатньо орієнтуватися у світі трендів і розуміти, що підходить саме вам.

Ексклюзивні годинники  https://imidge.com.ua/ru/f-high_tech-watches/ від провідних світових марок – завжди безпрограшний вибір концепції образу. Неважливо, що на вас одягнуте, хто ви за професією і скільки вам років. Елегантні функціональні хронометри на шкіряному ремінці або браслеті не дадуть оточуючим помилитися: так, це людина, яка виглядає оригінально!

Багатий вибір брендових атрибутів і наручних годинників-копій представлений в каталозі інтернет-магазину Імідж. Кожна з марок з довгого списку назв – ваш навігатор для особистого «модного вироку».

Ексклюзивні хронометри – годинники класу luxury. Їх відрізняє:

  • якість матеріалів (сталь, срібло, дорогоцінні камені, сапфірове скло);
  • спосіб складання (тільки вручну);
  • відповідність компонування внутрішніх і зовнішніх елементів дизайнерським лекалами;
  • багатство декору, ексклюзивність технік прикраси - емалювання, карбування, напилення і т. д.

Як розпізнати ексклюзивні хронометри: поради модницям і модникам

Ексклюзивні годинники

Ексклюзивні речі не потребують додаткової реклами. Годинник Bvlgari, Chanel, Rolex, Omega, Rado і т. д. – аксіоми технічної досконалості. Це як автомобіль БМВ або техніка Еппл. За брендом стоять багаторічні, а часом і вікові традиції якості, не викликають навіть дещицю сумніву в бездоганності.

Дипломатичність, конструктивізм, багатоплановість циферблатів – це ексклюзивні моделі Breguet. Кварцові і механічні хронометри для чоловіків і жінок завжди «знайдуть» потрібне слово для вираження індивідуальності.

Розкішні Patek Phillipe – торжество експресії, феєричних образів і неординарних геометричних рішень. Кварц і механіка втілені в круглих, кутових хронометрах на ремінцях і браслетах. Колекції Aquanaut, Gondolo, Nautilus і т. д. заворожують витонченістю інженерії.

Якщо одні годинники готові доповнити ваш образ, інші буквально його формують. Годинник Tag Heuer, Tiffany&Co, Tissot, Hublot – енциклопедія ділового стилю!

Якщо ви вирішили зробити ексклюзивний подарунок близькій людині, зверніть увагу на колекційні моделі від Calvin Klein, Audemars Piguet, Chanel, Chopard. Бути обраним не можна наполовину, тому придивіться до каталогу іншого ділової атрибутики. Легендарним брендам не властиво обмежуватися тільки виробництвом годинників: з логотипом будь-якої марки легко купити сумки, гаманці, парасольки, запальнички, ручки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: