Непохована дитина: стали відомі подробиці про мертве немовля, яке знайшли у коробці

6e682b65-7f8d-4fe0-92f5-9665af6f1fd8
Під'їзд, де знайшли тіло дитини

Тіло дитини, яке сьогодні знайшли у коробці одного з львівських багатоповерхівок, було після розтину, який був проведений в медичних умовах. Є припущення, що тіло було видане для поховання, але поховане не було.

Тіло дитини, яке сьогодні знайшли у коробці в одній з львівських багатоповерхівок, було після розтину, який був проведений в медичних умовах. Є припущення, що тіло було видане для поховання, але поховане не було.

Про це розповів слідчий Роман Форись, пише Vgorode.ua

«Попередньо можна сказати, що труп дитини не новонародженої, а вже після проведення розтину, який був проведений в медичних умовах. Отож, в дитини був проведений розтин, і вже підготовлено для поховання. Ми не знаємо, кому була видана дитина. Зараз встановлюємо. Припускаємо, що тіло дитини було видане для поховання, але не було поховано. Встановлюємо місце, де було проведено розтин, і кому видали тіло дитини. Померла дитина — це дівчинка», — зазначив слідчий.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 лютого, близько дев’ятої ранку на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок по вулиці Гетьмана Мазепи у Львові на сходовій клітці тринадцятого поверху лежить коробка з тілом новонародженої дитини без ознак життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: