На Львівщині на 85% зросли випадки квартирних крадіжок, — Квятківський

IMG_1937
Юрій Квятківський, прокурор Львівської області

Кількість квартирних крадіжок у Львівський області за минулий рік зросла на 85%, у порівнянні з 2015. Про це 17 лютого повідомив прокурор Львівської області.

Кількість квартирних крадіжок у Львівський області за минулий рік зросла на 85%, у порівнянні з 2015. Про це 17 лютого повідомив прокурор Львівської області, пише ІА Дивись.info

Прокурор Львівської області Юрій Квятківський під час прес-конференції 17 лютого повідомив, що на Львівщині на 85% зросли випадки квартирних крадіжок.

«Майже на дві тисячі збільшилася кількість квартирних крадіжок. Ця тенденція продовжує рости. За сьогодні у Львові сталося 10 таких випадків і жоден не розкритий», — додав обласний прокурор.

Читайте також: На Львівщині удвічі вища злочинність, ніж у сусідніх областях, — прокурор

Крім того, за його даними, грабежі в області виросли на 23%, розбої — на 10%, незаконне заволодіння транспортом — на 14%, а викрадення номерних знаків на 142%.

Юрій Квятківський зазначає, що камери відеоспостереження допомагають ефективніше розкривати такі злочини. Водночас, за словами правоохоронця, органи місцевого самоврядування часто обмежуються встановленням камер лише на адміністративних будівлях, не дбаючи про безпеку громадян.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: