У Львові затримали озброєних приїжджих (фото)

PM946image005

У Франківський відділ поліції 19 лютого надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста вже кілька днів стоїть підозрілий автомобіль марки «Мерседес».

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

На вказане місце виїхали працівники патрульної поліції міста Львова та слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції. У салоні іномарки перебували двоє чоловіків. Як встановили поліцейські, 32-річний мешканець Миколаївської та 29-річний житель Запорізької областей. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили зброю та боєприпаси.

Працівники поліції вилучили 67 патронів різного калібру та предмет, схожий на гранату РГД-5 у розібраному вигляді та запал до неї. Боєприпаси скеровано на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Наразі правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів, проводиться досудове розслідування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: