У мене є суперсила, — історія Олега Тягнизуба, який рятує дітей своїми рекордами (відео)

IMG_8274
Олег Тягнизуб

Олег Тягнизуб — багаторазовий рекордсмен України, який може зубами тягнути сани вагою кілька тонн, розповів про те, як почав займатися своєю справою.

У січні Олег Скавиш, більше відомий під прізвищем Тягнизуб, встановив черговий рекорд, аби допомогти важкохворій дівчинці, протягнувши 490-кілограмові сани з людьми.

Для того, аби мати можливість встановити рекорд, силачу доводиться по кілька місяців готуватися до нього у спортзалі. Утім, як згадує сам Олег Тягнизуб, усе почалося ще у 19 років.

«У 19 років я вперше прийшов до спортзалу і хотів себе просто змінити, бо був дуже худеньким. Згадав своє захоплення цирком з дитинства. Циркові силачі так само зубами робили силові трюки. Ну і я так повторював, спершу щось легеньке підіймав – гирю якусь, а потім воно по наростаючій пішло», — згадує рекордсмен.

IMG_8432-2

Згодом чоловік побачив, що його дії привертають багато уваги людей. Відтак, він вирішив, що такий ажіотаж не повинен минати дарма.

«Щоби цей ажіотаж марно не проходив, варто присвятити його якійсь благій справі. Я роблю рекорд і ми намагаємося розповсюдити через ЗМІ, соціальні мережі інформацію, піаримо рахунок фонду і волонтери зі скриньками так само працюють під час тих заходів на збір коштів, — каже Олег Тягнизуб. — На одну дитину дуже важко зібрати таку суму. Якщо я можу збирати на одну дитину, одночасно ще хтось може збирати на іншу. І таких людей може бути 100, наприклад».

Зараз же чоловік мріє, щоби про Тягнизуба створили дитячий комікс.

«По-моєму, це було би круто. Що таке «супергерой»? Це герой, в якого є надлюдські здібності, суперсила. От в мене є така суперсила!», — посміхаючись, каже він.

У повсякденному житті Олег працює педіатром у дитячому медичному центрі. Сьогодні йому 32 і зупинятися на досягнутому він не збирається.

Детальніше дивіться у відео від «ROMB».

ІА Дивись.info побувала на кількох подіях, за участі Олега Тягнизуба. Зокрема, ми бачили, як він протягнув чотири вагони з дітьми та сани, вагою майже 500 кілограм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: