Перевізник судиться з ЛМР через конкурс

Компанія «Фіакр-Львів» подала позовну заяву в суд з вимогою визнати протиправними дії управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради стосовно конкурсу на міські автобусні маршрути.

Про це повідомляють у компанії.

«Ми категорично проти незаконних, кулуарних умов конкурсу, які висунуло та впроваджує управління транспорту і зв’язку.

Наголошуємо – управління транспорту та зв’язку створило завідомо неконкурентні умови для учасників конкурсу та грубо порушило Закон України «Про автомобільний транспорт». Оголошення конкурсу на міські перевезення відбулося упереджено, без дотримання принципу рівності та несвоєчасно…(перелік порушень, які допустила ЛМР, значно довший). Однак ми ще раз повідомляємо громадськість, журналістів та активістів, що компанія «Фіакр-Львів» готова брати участь у конкурсі, але за рівних прозорих умов для всіх учасників конкурсу.

На жаль, місто, яке публічно декларує реформи, до транспортної ситуації ставиться дуже ганебно, порушуючи закон та йдучи в супереч інтересам пасажирів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора суд частково ухвалив позов та заборонив управлінню транспорту проводити конкурс на частину автобусних маршрутів (13, 18, 22, 43, 41), які входять у найбільший лот – №1.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: