Суд заблокував скандальне будівництво у парку «Знесіння»

Господарський суд Львівської області задовольнив заяву військового прокурора західного регіону та заборонив ТзОВ “АрхіБуд” та іншим третім особам здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи на земельній ділянці по вул. Довбуша 15

Господарський суд Львівської області задовольнив заяву військового прокурора західного регіону та заборонив ТзОВ «АрхіБуд» та іншим третім особам здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи на земельній ділянці по вул. Довбуша 15 біля парку «Знесіння» у Львові до розгляду справи по суті.

Про це повідомили активісти, які були присутні на засіданні суду, передає кореспондент ІА Дивись.info

Нагадаємо, у листопаді компанія - забудовник почала на ділянці будівельні роботи, зокрема була зрізана частина дерев. Це викликало протести активістів. 10 січня Вищий господарський суд України визнав незаконним договір оренди.  Зараз справа повернулася до суду першої інстанції, який при прийнятті остаточного рішення має врахувати рішення  до уваги рішення Вищого господарського суду.

Нагадаємо, що черговий будівельний скандал розпочався через загрозу виключення центральної частини міста з переліку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Справа тягнеться уже майже 10 років проте зараз конфлікт вступає у «гарячу», адже на спірній землі уже почалися будівельні роботи.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: