У Мережі запустили альтернативну «Синьому киту» гру

nastol.com_.ua-2591

Двоє студентів так само пропонують підліткам виконати 50 завдань, але зовсім іншого характеру, не націлені на завдання собі шкоди.

13 лютого двоє студентів з Придністров’я — Сергій Іордатий та Павло Доніка— створили спільноту і гру у соціальній мережі «Вконтакте» з назвою «Білий ведмідь». Засновники стверджують, що це — протилежність вже нашумілої гри у «групах смерті», яку сьогодні знаходять за хештегами «синій кит», «тихий дім» та ін.

Читайте також: Під впливом «синіх китів». Психологиня розповіла, які типи дітей у зоні ризику «груп смерті»

Скріншот зі сторінки спільноти

Скріншот зі сторінки спільноти

У грі «Білий ведмідь» учасникам пропонують виконати 50 завдань, серед яких: витерти пил вдома, зробити генеральне прибирання, сфотографувати свої заліковку з гарними оцінками (якщо ти студент) тощо.

Аби долучитися до гри, потрібно зробити репост запису, закріпленого на стіні спільноти, або розмістити на своїй стіні фото щоденника з оцінкою 4 чи 5 балів з хештегом «я прийшов зі школи».

Читайте також: У поліції спростовують слова Садового про дівчинку, яка різала собі вени, виконуючи завдання гри

«Наша мета – зробити цей світ краще, трохи добрішим. Якщо у вас проблеми з батьками, переконаний, що, коли ви пройдете усі випробування, ви налагодите стосунки зі своєю родиною. Ніяких покарань за невиконані завдання не буде», — зазначають засновники гри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: