У Мюнхені звільнили екс-командира батальйону «Київська Русь» Юрія Старова

Opening of Interpol Global Complex for Innovation in Singapore

У Мюнхені звільнили екс-командира батальйону «Київська Русь» Юрія Старова, якого Інтерпол на вимогу суду Сімферополя коли він пересідав на рейс до США.

У Мюнхені звільнили екс-командира батальйону «Київська Русь» Юрія Старова, якого Інтерпол на вимогу суду Сімферополя коли він пересідав на рейс до США.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політолог Михайло Басараб.

«Сьогодні німці просто випустили чоловіка, до якою ще позавчора мав претензії цілий Інтерпол. Просто сказали: йди, гуляй. Не дивно?! Дякую усім, хто допоміг в неділю з поширенням інформації. Адвокат переконаний, що ми зробили важливу справу», - написав Басараб.

Раніше адвокат, голова ГО «Українське юридичне товариство» Олег Березюк в коментарі ІА Дивись.info повідомив, що це «безпідставне затримання і наше бюро Інтерполу не повинно було виконувати цей запит кримського суду, тому що ми не визнаємо нормативно-правові акти, які там сьогодні приймаються і не визначаємо рішення кримських органів влади. Сьогодні у мене є більше ніж достатньо доказів, що дії представників Інтерполу були незаконними»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: