Львівські нардепи вимагають, щоб Фонд держмайна дав спокій Палацу мистецтв

16807152_1350325505030713_2644408683164980310_n

Народний депутат Оксана Юринець звернулася із запитом президента Петра Порошенка щодо відчуження Фондом держмайна приміщення львівського палацу мистецтв.

Про це нардеп написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Не часто звертаюся із запитами до президента. Але ця ситуація потребує негайної реакції, бо Фонд державного майна України відповідальний саме перед Главою держави. Дії Фонду щодо приміщення Львівського палацу мистецтв виглядають як рейдерське захоплення. 20 років Львівська область утримує будинок на Коперника, 17, там відбуваються численні заходи (і, до речі, найбільша книжкова виставка в Україні, на яку приїжджають у тому числі і найвищі посадовці держави), а тепер ФДМУ вирішив собі відчужити майно, бо, бачте, воно колись належало Спілці художників Української РСР, тому тепер належить державі

Було би смішно, якби не було так сумно!

Публічно хочу звернутися до керівника ФДМУ п. Ігоря Білоуса: депутати від Львівщини, яким не байдужа доля Палацу, офіційно написали і Вам, і Президентові, і Кабінету Міністрів через цю ситуацію. Ми не допустимо, щоб майно львівської громади без її відома «женили»!» – написала Оксана Юринець.

Нагадаємо, Фонд державного майна України звернувся до Київського міського господарського суду з позовом проти Львівської обласної ради про право власності на Палац мистецтв на вул. Коперника, 17 у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: