Обручки для закоханих пар з найрізноманітнішими смаками

Весільні обручки у більшості з нас асоціюються зі стандартними, класичними золотими «обідками», позбавленими експресії фарб і блиску каменів.

Весільні обручки у більшості з нас асоціюються зі стандартними, класичними золотими «обідками», позбавленими експресії фарб і блиску каменів.

Сучасна ювелірна мода декламує різноманітність. Стереотип монотонності остаточно зруйнує кольоровий фото-каталог інтернет-магазину Zlato. Тут вас чекають незвичайні обручки з найбільш ексцентричних матеріалів:

  1. білого та рожевого золота;
  2. срібла;
  3. з дорогоцінним камінням;
  4. карбуванням;
  5. эмалюванням і т. д.

Вважається, що будь-яка каблучка стане обручкою, якщо її подарувати на весілля і надягти своїй «половинці» на безіменний палець. Попередниками весільних атрибутів є каблучки для заручин, що символізують обопільну згоду на шлюб.

обручки

Краса і нескінченність: найяскравіші каблучки для заручин і весілля

Символічні прикраси вибирають в парі. Як правило, це кільця, виконані в одній творчій манері – з дорогоцінного металу з каменями або без таких, певної товщини металу та ваги.

Існує повір'я, що сімейне життя буде такою ж нескінченною, як геометрія кола (обручки), а щоб шлюб був щасливим і сповненим яскравих емоцій, заручена «пара» має бути вишукано красивию.

Обручки з орнаментом, що означає оберіг, виглядають незвично, багато, хитромудро. Етнічна нотка декору додає прикрасі глибокий філософський зміст. Виріб імпонує не тільки підвенечному поряду, але і повсякденному одягу, адже носити весільні атрибути молодята будуть постійно.

Креативний вибір – золота обручка з каучуком. Недорогу і цілком презентабельну модель часто вибирають на заручини. Матеріал дуже модний у нинішньому сезоні і відмінно поєднується з діловим дрес-кодом.

Обручки з білого і жовтого металу (біле і жовте золото або срібло + золото) заворожують грою відтінків. У блиску матеріалів відбивається все – аж до настрою. Моделі ідеальні тим, що добре комбінуються з срібними браслетами, сережками, поясами, кулонами. Для чоловіків у пріоритеті запонки, сталеві корпуси годинників, ладанки.

Вінчальні обручки з топазами, сапфірами, діамантами – поза конкуренцією. Це багатий вибір для розкішного весілля. Такі прикраси часто купують на ювілей сімейного життя, коли власний добробут «молодих» вже більш стабільно. Якщо ж майбутні подружжя не мають наміру відмовлятися від каменів, але не оперують достатніми сумами, вивчіть лінійку колечок з фіанітами і цирконієм. Вироби не менш прекрасні, ніж діамантові, і залучають доступною ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: