Львівські патрульні затримали п'яного водія та агресивного пасажира

16939183_1660143114287454_3344006595984701237_n

Пасажирові автомобіля з нетверезим водієм загрожує кримінальна відповідальність.

Патрулюючи автодорогу Львів-Шегині близько 5 години ранку, екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль марки Volkswagen на іноземній реєстрації, який порушив правила дорожнього руху. Водій вказаного автомобіля побачив проблискові маячки службового автомобіля та різко змінив напрямок руху. Інспектори прийняли рішення зупинити даний автомобіль та повідомили водія про це через гучномовець. Проте водій автомобіля Volkswagen одразу не зупинився. Екіпаж патрульної поліції заблокував даний автомобіль, чим унеможливив подальший рух. Водій автомобіля переліз на задні сидіння та відкрив двері для втечі. Патрульні відреагували миттєво та затримали його.

Тим часом, з автомобіля порушника вийшов пасажир та наніс тілесні ушкодження інспектору в обличчя. Патрульні одягнули на нього кайданки. Чоловіків доставили у відділ поліції для встановлення даних та оформлення всіх матеріалів справи. Пасажирові загрожує кримінальна відповідальність. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння водій автомобіля відмовився в присутності двох свідків.

На водія склали протокол за керування у нетверезому стані. Патрульний звернувся за допомогою до медиків. Далі справою займаються слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: