На Львівщині сільський голова та соцслужба знали про знущання над 5-річним хлопчиком, але ігнорували це

PM927image009

На Львівщині в селі Поморяни Золочівського району виявили сімейну пару, яка не доглядає та не виховує свого 5-річного сина.

На Львівщині в селі Поморяни Золочівського району виявили сімейну пару, яка не доглядає та не виховує свого 5-річного сина.

Батьки дитини зловживають спиртними напоями, не забезпечують хлопчика належними продуктами харчування та іншими необхідними предметами. У будинку, де проживає сім’я, умови незадовільні – в кімнатах безлад та антисанітарія.

Сімейна пара окрім 5-річного хлопчика має ще трьох неповнолітніх дітей, яких декілька років тому, за згодою матері, було вилучено із сім’ї та поміщено в дитячий будинок.

Як з'ясували журналісти, сільський голова Володимир Бас знав усі п'ять років про жахливі умови сім'ї і куди вони дівали дитячі гроші. Але в поліцію не повідомляв, бо думав що вони в цій ситуації нічим не зарадять.

Також, що дитина виховується в таких умовах, знали у соціальній службі знали. Поліція кілька разів штрафувала батьків за неналежний догляд. Ті обіцяли все виправити, інспектори під час кількох візитів бачили покращення. Але усе зійшло нанівець.

Відео: Надзвичайні новини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: