На Львівщині в горах затримали групу нелегалів з Бангладешу (Відео)

16722697_977399529057953_348176354887080195_o

Сьогодні вночі, на українсько-польському кордоні, прикордонники гірського підрозділу «Сянки» затримали сімох громадян Бангладешу.

Співробітники відділу прикордонної служби «Сянки», що охороняє частину гірської ділянки українсько-польського кордону на межі Львівської та Закарпатської областей, в ході проведення спеціальних оперативних заходів «Профілактика» отримали інформацію про групу невідомих у прикордонні. Дільничному інспектору прикордонної служби зателефонував житель одного з прикордонних сіл та повідомив, що поблизу державного кордону з’явилась група громадян азіатської зовнішності, ймовірно нелегальних мігрантів.

Прикордонники вислали до місця появи іноземців групу реагування та задіяли до їх пошуку резервні сили. Через деякий час, за чотириста метрів від лінії державного кордону України, прикордонний наряд виявив та затримав сімох чоловіків, зі слів громадян Народної Республіки Бангладеш. Документів, що посвідчують особу у громадян при собі не було, лише речі та запаси продуктів для подальшого переходу через кордон.

Наразі затриманих доставлено на прикордонний підрозділ, складено документи справи про адміністративне правопорушення щодо спроби незаконного порушення державного кордону України. Також тривають заходи щодо встановлення осіб причетних до організації переправки нелегальних мігрантів через кордон. Рішення у справі щодо іноземців прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: