Український освітній ком'юніті Projector запускають у Львові

14352115_669901639832413_6202918397975281192_o_57da7f24c3911_b

Український освітній ком'юніті Projector, яке об'єднує дизайнерів, маркетологів і IT-фахівців, 18 березня з'явиться у Львові, пише AIN.UA.

Український освітній ком'юніті Projector, яке об'єднує дизайнерів, маркетологів і IT-фахівців, 18 березня з'явиться у Львові, пише AIN.UA.

Спочатку тут стартує школа: як повідомив засновник Олександр Трегуб, вже навесні у Львові запустять курси по веб-дизайну, UX-проектування, графдізайну, основам фронт-енду. А з часом, якщо справа піде, команда обіцяє запустити і власний простір. Поки ж Projector.Lviv розміститься в коворкінг Forge Hall.

Перший Projector з'явився в Києві в 2015 році, а через рік простір з'явилося в Одесі. Львів став третім містом, в який прийшов проект.

«І київський, і одеський, і львівський« Projector» ми запускаємо ні з шампанського і червоних стрічок, а поступально, малими кроками. Два роки тому ми почали в Києві з розвитку ком'юніті - зустрічей, івентів, воркшопів. Паралельно запускали курси в коворкінг Bibliotech. Коли стало зрозуміло, що школа склалася і активно розвивається, відкрили власний коворкінг і переїхали в нього. Це спрацювало - ми своїми силами виросли до 30+ одночасно йдуть курсів і щоденних івентів. У Львові планують пройти той же шлях », - розповів Трегуб.

Інвестиції в запуск у Львові, за його словами, практично нульові. «У нас немає ні можливості, ні бажання заливати ринок грошима, зате вистачає енергії і розуміння того, як створити придатне освіту у Львові», - заявив Трегуб. Керівником Projector.Lviv стане Володимир Блажівський, СЕО і засновник дизайн-студії Happy. Втім, київська команда також активно залучена в усі процеси.

Львів став логічним продовженням розвитку мережі Projector по країні.

«Ми і раніше по 5-6 разів за рік приїжджали сюди з лекціями, організовували мітапи. І бачили величезний інтерес у хлопців. Індустрія тут вже доросла, а освіти і ком'юніті поки дуже мало. Все, що від нас зараз потрібно - поставити крапку на карті і привнести енергію, якої тут давно не вистачало », - пояснив Олександр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: