Львів наразі офіційно не долучився до реконструкції перинатального центру, але мовчазна згода є, – Гримак

З міською владою Львова проводяться переговори, щодо участі міста у реконструкції обласного клінічного перинатального центру.

З міською владою Львова проводяться переговори щодо участі міста у реконструкції обласного клінічного перинатального центру.

Про це під час виїзної наради розповіла заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, передає кореспондент ІА Дивись.info

За її словами йдеться про реконструкцію інженерних мереж.

«Ведемо переговори з Львівською міською радою, оскільки теплопостачання здійснює «Львівтеплоенерго». Вони вже розпочали обстеження мереж. Я поки що не почула «так», мені про таке невідомо, але є певна мовчазна згода, такий факт заперечувати не можна. В нас є аргумент, що за статистикою в  середньому 48-50% жінок, які народжували в центрі, це мешканки Львова. Це мало б місто спонукати долучитися. В будь-якому випадку водопостачання і теплопостачання здійснюється містом і такий користувач як перинатальний центр - це прибуток для цих підприємств, бо об’єми споживання  тепла і води тут великі. Тому такий інвестиційний внесок як оновлення мереж до існуючої котельні  міста - це покращення їх матеріальної бази», - вважає Ірина Гримак.

За  словами частина мереж перебувають з задовільному стані. Вартість робіт щодо модернізації мереж теплопостачання може скласти від 5 до 8 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: