«Подих весни» від маленьких пацієнтів Львівського «ОХМАТДИТУ»: діти виготовляли листівки для найдорожчих (Фото)

1_9

У Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит» в оновленій кімнаті для навчання та відпочинку для маленьких пацієнтів провели майстер-клас «Подих весни».

Майстер-клас зібрав чимало діток, які з великим завзяттям взялися виготовляти листівки, прикрашені паперовими квітами. Малеча отримала все необхідне для роботи: тканину, ножиці, папір.

За словами малечі, вони точно знають, кому подарують листівки, - мамам.

«Для мене і я переконана, що для діток, таке проведення часу – суцільне задоволення, - ділиться наставниця дітей Уляна Дорош. – Насамперед, що ми хочемо до них донести – трохи більше щастя, адже тут, у лікарні, їм це дуже потрібно. А найбільша винагорода для мене – це радість в очах дітей».

За словами психолога лікарні пані Христини, такі заняття не лише полегшують перебування діток у лікарні, але й сприяють їхньому розвитку.

«Тут все по-домашньому, чудове місце, де діти можуть розважатися, бавитися забавками, де вони мають спеціально створений куточок для занять, де їх ніхто не потурбує, не попросить відійти, десь почекати, і це також сприяє їхньому одужанню, -зауважує психолог.

1_10

Організатори акції обіцяють, що і надалі будуть опікуватися дітками, які перебувають на лікуванні в «Охматдиті».

«Ми дуже вдячні усім благодійникам, зокрема Львівському будівельному холдингу, який вклав у ремонт цього приміщення значні кошти. Ми хочемо закликати інших добрих людей долучатися і допомогти нам створити для наших маленьких пацієнтів чергове свято. До речі, зараз маємо потребу в шахах та шашках, бо це також гарний спосіб для наших підопічних відволіктися від лікувального процесу», - розповідає асистент кафедри пропедевтики педіатрії та медичної генетики ЛНМУ ім. Д. Галицького Андріана Мальська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: