Хто з українських депутатів літає до Москви

Нардеп Вікторія Сюмар оприлюднила списки тих депутатів, які літають до Москви. Щоправда, потрапили сюди й ті, хто їздив лише до Мінська.

16998735_966865753447910_1242783526029441771_n

Прямого авіасполучення з Москвою в Україні немає. На Москву з Києва літають через Мінськ. Тут списки тих, хто за два минулі роки – роки війни з Росією – літали на Мінськ, і в більшості випадків далі на Москву. 59 народних депутатів України. Частина літає реально в Мінськ – наприклад, Ірина Геращенко, Ганна Гопко, Андрій Іванчук (якого в Білорусі навіть затримували), Леонід Козаченко. Але думаю вже відомий Андрій Артеменко, Сергій Льовочкін, Бойко, Мураєв, Оніщенко, Ківалов, Деркач, Рабінович, Тарута та багато інших зовсім не на переговори в мінському форматі літали. Швидше – це «московський формат» псевдоукраїнської політики. Це відповідь Прикордонної служби на мій запит. Робіть висновки», – написала Сюмар.

Вона додала, що це перельоти на Мінськ.

«Зважаючи на те, що Мінськ далеко не головний вузол для пересадок, то переважно цей напрямок використовують для перельотів у РФ», – зазначила нардеп.

Щодо статистики, то серед тих, хто літає найчастіше у напрямку Мінська – представники Опозиційного блоку – 17 депутатів, на другому місці закріпилися нардепи від БПП – 13, на третьому «Воля народу» - 9 і замикає четвірку лідерів – партія «Відродження» з 7 депутатами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: