Львівська облрада може виділити кошти на відновлення пам’ятників УПА у Польщі

pamjatnyk_upa_verhrata_polshcha_35D1BDD7

Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Доля», яке займається пошуком та впорядкуванням поховань жертв війни і політичних репресій, просить збільшити обсяг фінансування своєї діяльності на 2017 рік.

Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Доля», яке займається пошуком та впорядкуванням поховань жертв війни і політичних репресій, просить збільшити обсяг фінансування своєї діяльності на 2017 рік, передає ZIK.ua.

Про це заявив директор ПК ЛОР «Доля» Святослав Шеремета сьогодні, 27 лютого, на засіданні постійної комісії з питань євроінтеграції, дерегуляції, зовнішньоекономічної діяльності, транскордонного співробітництва, агропромислового комплексу та зв'язків з українцями за кордоном Львівської облради.

Він повідомив, що цьогоріч на заходи з пошуку та впорядкування поховань жертв війни і політичних репресій та впорядкування поховань українців за кордоном з обласного бюджету виділено 240 тисяч гривень.

Водночас, за словами Шеремети, для ефективної роботи підприємство просить додатково виділити ще 170 тисяч гривень. Із них 80 тисяч гривень потрібно на відновлення зруйнованих пам'ятників воякам УПА в Польщі – на горі Монастир і у селі Грушовичі. Ще 90 тисяч гривень необхідно для ексгумації знайдених українських вояків.

Члени комісії підтримали ідею про виділення додаткових коштів підприємству «Доля».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: