Львів'янам розкажуть, як захистити право власності та бізнес

16935786_1750489385266336_2014031624_o

Сьогодні, на сайті Дивись.info відбудеться чат-конференція з Оксаною Куманською-Нор, заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальником Управління державної реєстрації.

Сьогодні, на сайті Дивись.info відбудеться чат-конференція з Оксаною Куманською-Нор, заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальником Управління державної реєстрації.

Сьогодні, о 14.00 стартує чат-конференція із заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальником Управління державної реєстрації Оксаною Куманською-Нор на тему «Як правильно захистити свою власність та бізнес в Україні».

Пряму трансляцію дивіться на сайті Дивись.info, а також на Фейсбук-сторінці Дивись.info.

Рекомендації від обласного управління юстиції по захисту власності, судові прецеденти, особливості українського законодавства, а також поради тим, хто потребує юридичної консультації з приводу захисту власності та бізнесу, – про все це і не тільки говоримо із заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальником Управління державної реєстрації Оксаною Куманською-Нор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: