На Сихові патрульні затримали викрадачів бруківки

6b93bdd14ec4dc271a76ec2c96b4c2994d5ed452

Вчора вдень, на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Червоної Калини, невідомі особи вантажать бруківку в автомобіль.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні прибули на місце події та побачили двох осіб, які стояли біля автомобіля Mercedes-Benz Sprinter. Один із чоловіків побачив патрульний автомобіль та різко почав іти геть від буса, інший сів за кермо. Патрульні зупинили даних осіб аби поспілкуватися. Водій автомобіля був весь в болоті та з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловіки повідомили патрульним, що вантажили в автомобіль бруківку з будівельного майданчику кінцевої зупинки сихівського трамвая. Також, поряд з припаркованим автомобілем, патрульні побачили пошкоджену дитячу гойдалку зі слідами жовтої фарби, а в автомобіля пошкоджений бампер та корпус. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Водій погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Пристрій драгер показав 2,15 проміле. На 32-річного водія автомобіля склали протоколи за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння та за скоєну ДТП .

Справу щодо крадіжки бруківки розглядають слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: