Nokia 3310 повернулася, але не всі їй раді

nokia-01-600x400

У Барселоні показали нову версію класичної моделі телефону Nokia 3310, одного з наймасовіших гаджетів в історії. Тепер у нього кольоровий дисплей, вбудований браузер і чотири кольори.

Права на бренд Nokia для гаджетів належать фінській компанії HMD Global. На конгресі Mobile World Congress 2017, який проходить в Барселоні, вона представила кілька нових пристроїв. У тому числі компанія показала нові смартфони Nokia 3 і Nokia 5, але в основному увагу журналістів привернула оновлена версія найпопулярнішої моделі телефонів Noka всіх часів - 3310.

nokia-04-600x400

Про новий устрій докладно і з картинками пише The Verge. Телефон Nokia 3310 залишився кнопковим, зберіг знайомі обриси і в ньому як і раніше є гра «Змійка». Тепер він працює на операційній системі Nokia, у нього кольоровий дисплей 2,4 дюйма, камера 2 мегапікселя, є вбудований браузер Opera Mini. До телефону можна підключати додаткову карту пам'яті microSD.

У новій версії чотири кольори корпусу: червоний, жовтий, темно-синій і сірий.

У режимі розмови Noka 3310 може працювати 22 години, а залишатися включеним без підзарядки в режимі очікування 31 день, заявляє виробник. Продажі стартують в другому кварталі 2017 року, заявлена ціна в Європі - 49 євро.

Перша версія Nokia 3310 вийшла в 2000 році і стала хітом продажів. Всього з тих пір під цією маркою було випущено 126 мільйонів пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: